Rustig slapen op de boerderij tussen de groene velden!


Campergastbedrijf

Als 'campergastbedrijf' bieden we zelf geen logies aan, maar bieden we wel de mogelijkheid aan (kampeerauto)toeristen om hier te verblijven.

 

Op onze ruime parking of in de aanpalende weide is er voldoende plaats voor uw camper: met een prachtig uitzicht op de velden en windmolens!

 

Net zoals al onze andere klanten is er de vrijheid om op onze boerderij op verkenning te gaan en te genieten van iets lekkers in onze cremerie. Kinderen kunnen hun hartje ophalen in de speeltuin of op de trampoline.

 

De omgeving is de ideale uitvalsbasis voor mooi fietsen, wandelen of als tussenstop daar wij vlak bij de E19 gelegen zijn.

 


Servicevoorzieningen

  • Verblijf: € 1 per nacht
  • Geen reservatie verplicht, maar wij vinden het wel handig om iets te weten. ;-)
  • Vrij te komen en gaan
  • Huisdieren toegestaan*
  • Water tanken: € 1 / 100 liter
  • Stroomvoorziening: € 4 / nacht

* Wij vragen wel om niet met jullie trouwe viervoeters in de stallen te komen en ze zeker ook niet op de weien rondom onze boerderij te laten lopen. Honden kunnen een parasiet met zich meedragen, waar ze zelf geen last van hebben, maar dit kan wel een gezondheidsrisico vormen voor koeien. We zouden het ook appreciëren mochten jullie hen meenemen voor hun behoeften te laten doen naast de straatkant.Bij ons overnachten?

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Het Boerenijsje

St. Lenaartseweg 190

2990 Loenhout

Tel: 03 313 81 61

info@boerenijsje.be