Ben jij ook benieuwd naar Bella's Maïszoektocht?


Als kers op de taart voor ons 25 jaar bestaan ontwierp AVEVE Van Gastel-Renders uit Sint-Lenaarts op onze vraag een wandelroute in ons maïsveld achter onze boerderij. Een droom van ons pa dat werkelijkheid werd!

 

Ons pa zorgde er voor dat het land klaar was en zaaide de maïs. Dan was het de beurt aan AVEVE Van Gastel-Renders. Die op zijn beurt samen met het VITO van Hoogstraten de juiste maïsplanten volgens hun plan uittrok. Nadien was het aan moeder-natuur om haar werk te doen.

 

Ondertussen werkten enkele enthousiaste medewerkers van ons een leuke zoektocht vol met weetjes uit om de wandeling interactiever te maken. Iedereen leert wat bij over het boerenleven en maakt uiteindelijk kans op een mooie prijs.

 

Wij zijn er klaar voor! Jong en oud, iedereen is welkom!

 

Het goede doel

We vonden het een mooi gebaar om ons 25 jaar bestaan te koppelen aan een goed doel. Velen onder ons zijn jammer genoeg met kanker al eens in aanraking gekomen, zelf of iemand van de familie, vrienden, buren, ...  We moesten dus niet lang twijfelen om onze inkomsten integraal aan de actie van Kom op tegen Kanker te schenken. Een doel waar ieder van ons al dan niet rechtstreeks baad bij heeft.

 

Iedereen is ook vrij om een vrije gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker: BE03 4886 6666 6684 met volgende vrije mededeling: 110307669 + GIFT.

Vanaf € 40 ontvangt u een fiscaal attest.

 

Wij zijn blij met ons jubileum en zijn nog blijer dat we ook anderen kunnen helpen. Heb jij ook zo'n warm hart?


Praktisch

Openingstijden

Je kan Bella's Maïszoektocht bezoeken van

donderdag 12 juli tot en met zondag 2 september 2018.

 

Op weekdagen vanaf 12u tot 18u

Tijdens het weekend van 10u tot 18u

Start

In onze cremerie meld je je aan, betaal je je inkom ten voordele van het goede doel en in ruil ontvang je je deelnameformulier waarna je dan te voet op onze boerderij naar ons maïsveld wandelt.

 

Inkom volwassenen: € 5

Inkom kinderen tot 12 jaar: € 3

 

Per deelnemer ontvang je een CLICS-blokje waarmee iedere bezoeker mee bouwt aan onze 2D boerderijdieren van CLICS. Wij hopen ze allemaal te kunnen bouwen! Uiteraard starten we met Bella de koe.

Einde

Na een uurtje te hebben gewandeld kom je terug aan op onze boerderij. Je deelnameformulier drop je in onze brievenbus en wie weet maak jij wel kans op een prijs!

 

Nadien kan je lekker vertoeven op ons terras!

Sponsors

Wij danken onze sponsors om dit alles mogelijk te maken!Het Boerenijsje

St. Lenaartseweg 190

2990 Loenhout

Tel: 03 313 81 61

info@boerenijsje.be