Runnen van de cremerie:
- Opnemen van bestellingen.
- Bediening aan tafel.
- Afruimen & afkuisen van tafels.
- Afrekenen van tafels.
- Afwassen
- Klaarmaken dranken.
- Klaarmaken ijsjes/coupes.
- Bakken van pannenkoeken en wafels.
- Onze gasten een woordje uitleg geven over onze diverse coupes.
- Zonder enige verlegenheid instaan voor een gastvrije en correcte service naar onze klanten toe.
- Aanvullen benodigdheden in de cremerie vanuit de stock.
Opstarten van de cremerie:
- Sauzen maken.
- Machines opzetten.
- Fruit snijden.
- Scheptoog klaarzetten.
- Deeg maken.
Afsluiten van de cremerie:
- Zaal uitkeren.
- Toiletten kuisen.
- Werkbladen achter de toog poetsen.
- Dweilen achter de toog.
- Vuilzakken vervangen.
- Afwas volledig wegwerken.
Infrastructuur onderhouden:
- Verder kijken dan het dagdagelijkse.
- Op rustige momenten eens een schap of kast uitkuisen.