Wij komen tot bij jullie ...

... met onze ijskar!

Onze ijswagens komen aan huis! Al in 1997 werd een eerste ijswagen gekocht en begonnen we uit te rijden in de omliggende dorpen. Vandaag rijden er tijdens de zomerdagen 6 ijswagens uit. Allemaal toeren ze rond met ons vers, ambachtelijke hoeve-ijs bereid op de boerderij.

 

Onze ijswagens kan je spotten in volgende gemeenten:   Loenhout, Gooreind, Achterbroek, Kalmthout, Kapellen, Putte, Oostmalle, Westmalle, Rijkevorsel, Brecht en Sint-Lenaarts. 

 


Reserveer onze ijskar

Wil je zeker zijn dat onze ijskar langs komt, reserveer je best onze ijskar via onze website. Dit kan tot de dag voordien. Toch nog lastminute? Enkel dan nemen wij telefonisch een reservatie aan.

 

Het reservatiesysteem gaat stap voor stap alles overlopen. Bij de offerte spreken wij van een minimumafname. Dit wil zeggen: jullie betalen wat er werd geconsumeerd, komen jullie niet aan dat bedrag, vragen we dat wel te betalen.
Vb: Minimumafname is € 100.
Wanneer er in totaal geschept is voor € 80, vragen wij wel € 100 te betalen. Wordt er geschept voor een totaal van € 120, betaal je dus € 120.

 

Ben je akkoord met de offerte, dan kan je ineens de reservatie aanvragen. Hiervan zal je van ijskarren@boerenijsje.be een automatische bevestiging van aanvraag ontvangen.

 

Van zodra wij de aanvraag effectief hebben ingepland in onze planning, ontvang je een nieuwe mail met de goedkeuring van de reservatie.

 

Nu mag je er op vertrouwen dat onze ijskar bij je langskomt op het gevraagde moment. Op drukke feestdagen en door het verkeer kan het zijn dat de planning lichtjes uitloopt. Weet dat onze ijsventers steeds hun uiterste best doen om op tijd op uw feestje te zijn.

Volg onze ijskarren live

Installeer de app 'Het Boerenijsje' op je gsm en je weet steeds of er een ijskar in de buurt is.

 

Hoor je de ijskar? En ben je niet zeker of hij in jouw straat gaat afdraaien? Plaats dan een oproep via de app.
Onze ijsventer krijgt hiervan een melding en komt dan misschien wel langs!

 

Let wel: de oproepfunctie is geen garantie. Afhankelijk van ingeplande reservaties kan het zijn dat de ijskar geen gevolg kan geven aan uw oproep. Reservaties gaan steeds voor.

Het Boerenijsje

St. Lenaartseweg 190

2990 Loenhout

Tel: 03 313 81 61

info@boerenijsje.be